Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δεχόμαστε πληρωμές με paypal και πιστωτικές καρτες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ | Mastic Spa
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

 • Οδηγός χρήσης

 • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

 • A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

 • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

  Πλήκτρα συντόμευσης:

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  • ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ:

  http://www.masticspa.com/MASTICSPA%20CATALOQUE_2016.pdf

   

   

  Πληροφορίες συνεργασίας : Σόδης Μιχάλης. sodis@masticspa.com. Τηλ: +30 6942666838

   

  Στα   SODIS LABS από  to 1875 ,μεταδίδεται από γενεά σε γενεά   όχι μόνο η αγάπη για τον τόπο μας αλλά και η γνώση για τις  Μοναδικές  εφαρμογές της Μαστίχας Χίου στην κοσμετολογία .

  Με οδηγούς το όραμα μας  για διάδοση των ιδιοτήτων της μοναδικής μαστίχας αλλά και την μακρόχρονη εμπειρία και το μεράκι  μας, δημιουργήσαμε  τα  MASTIC SPA  που αποτελούν σήμερα την πιο αξιόπιστη & καινοτομική Ελληνική πρόταση ομορφιάς και ευεξίας ,αξιοποιώντας  τις μοναδικές δράσεις της Μαστίχας αλλά και άλλων φυσικών συστατικών της Ελληνικής φύσης ,όπως αγνό ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί [αριουσιο οίνο], ιαματικό νερό από  τα αγιάσματα Κεράμου και πλειάδα άλλων βότανων της Ελληνικής χλωρίδας.

   ---- Στα ΜΑSTIC SPA   καλύπτουμε μέσα από 120 και πλέον προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας όλες τις ανάγκες για γυναίκες και ανδρες, για περιποίηση προσωπου,σωματος,μαλλιων,χαλαρωσης,ενυδατωσης,αντιγηρανσης,,συσφηξης,αντιηλιακης προστασίας κλπ.

  -----Στα MASTIC SPA εκτός από τις Πανεπιστημιακές έρευνες που αποδεικνύουν σήμερα τις μοναδικές ιδιότητες της Μαστιχας, συνεργαζομαστε με Ευρωπαϊκά κέντρα έρευνας ,αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

  Είναι τιμή μας ότι το CNN έκανε reportage για τα ΜΑSTIC SPA, προβάλλοντας όχι μόνο τα προϊόντα μας αλλά και την Μαστίχα και την Χίο, καθώς επίσης ότι τα σαπούνια MASTIC SPA κέρδισαν το  1ο βραβείο μεταξύ παγκοσμίως καταξιωμένων  Brands στη Νέα Υόρκη.

   

   

   

  1.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ CORNER Mastic Spa σε τουριστικά καταστήματα παραδοσιακών προιοντων.

  Εξασφαλισμένη κερδοφορία , μοναδικά προϊόντα, προσφορές και  αυξημένες πωλήσεις . Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ EXPO 13-17 Ιανουαριου 2016  στο περιπτερο μας Ζ29-31

   

  2.ΑΜΕΝΙΤΙΕS

  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα προϊόντων amenities  για τα δωμάτια, αλλά και μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι χρειάζεται για τις ανάγκες σας  όπως ειδικά sets δώρων, ειδικά sizes και ειδικά προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο μας H3 A44 HOREGA 6-9 FEB].

   

  3.SPA TREATMENTS 

  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα για προϊόντα για  SPA Treatments προσώπου και σωματος.

   SPA ,AMENITIES & RETAIL ΠΡΟΙΟΝΤΑ  μπορούν 

  με ένα συνδυαστικό marketing να φέρουν το απολυτό αποτέλεσμα.

   

  4.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ

  Συνεργαζόμαστε και δημιουργούμε με τοπικούς παραγωγούς    γκάμες προϊόντων μαστίχας όπως λικέρ μαστιχας, ουζα, λουκουμια και αλλά παραδοσιακά .

   

  4.HOTEL SUPPLIES

  Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο εισαγωγικό εμπόριο από το 1992 και μπορούμε να σας προσφέρουμε  πλήρεις σειρές προϊόντων που θα χρειαστείτε για τον εξοπλισμό της μονάδας σας

  Κύρια Περιγραφη

  masticSpa

   klinikaTest