Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δεχόμαστε πληρωμές με paypal και πιστωτικές καρτες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.
Βοήθεια | Mastic Spa
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

 • Οδηγός χρήσης

 • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

 • A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

 • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

  Πλήκτρα συντόμευσης:

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  Βοήθεια

  Βοήθεια

  Βοήθεια - Συχνές Ερωτήσεις

  Κύρια Περιγραφη

  Τι συμβαίνει στην περίπτωση που δεν παραλάβω το προϊόν σε άρτια κατάσταση;
  Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα και κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό, για να παραλάβετε την παραγγελία σας, όχι απλά γρήγορα, αλλά και σε τέλεια κατάσταση.

  Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις το προϊόν ίσως υποστεί ζημιά κατά την παράδοση. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας εντός της ημέρας παραλαβής, τηλεφωνικά 801 11 32229 ή στέλνοντας e-mail στο mastic@masticspa.com.

  Αντιλαμβανόμαστε την δυσαρέσκειά σας , ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και υποσχόμαστε να αντικαταστήσουμε την παραγγελία σας, άμεσα!
  Πώς επιστρέφω ή ανταλλάζω ένα προϊόν που έχω ήδη ανοίξει;
  Αν έχετε ήδη ανοίξει ή χρησιμοποιήσει ένα προϊόν που αγοράσατε από το Masticspa.com, δυστυχώς δεν μπορείτε να το επιστρέψετε.

  Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, ωστόσο, ευχαρίστως, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν που θα εκπληρώσει τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

  Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 801 11 32229 ή στέλνοντας e-mail στο mastic@masticspa.com.
  Πώς αλλάζω κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό μου;
  Η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης στον λογαριασμό σας είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πηγαίνετε στον πίνακα διαχείρισης, και ακολουθήστε τις οδηγίες.

  Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε επειδή ξεχάσατε τον κωδικό σας, πατήστε το «Υπενθύμιση Κωδικού». Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και επαναφέρετε τον κωδικό σας.
  Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση αποστολής μου;
  Αν η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ακόμα μπορούμε να ρυθμίσουμε τη διεύθυνση για εσάς! Στείλτε ένα e-mail με τον αριθμό της παραγγελίας σας και την αλλαγή διεύθυνσης στο mastic@masticspa.com ή καλέστε μας άμεσα στο 801 11 32229

  Αν η παραγγελία σας έχει ήδη σταλεί σε λάθος διεύθυνση τότε θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ημερομηνία αποστολής του πακέτου στην σωστή διεύθυνση και εφόσον μας έχει επιστραφεί το πακέτο των προιόντων.
  Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
  Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, τότε είναι πολύ αργά για να την ακυρώσετε. Θα πρέπει απλά να επιστρέψετε το προϊόν, χωρίς να έχει ανοιχτεί, ώστε να προβείτε στην αλλαγή του.

  Αν η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί, μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς κανένα πρόβλημα! Παρακαλούμε, καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 801 11 32229 ή στείλτε email στο mastic@masticspa.com
  Πώς μπορώ να αλλάξω τον τρόπο αποστολής ή την μέθοδο πληρωμής;
  Εαν το πακέτο των προιόντων σας έχει αποσταλεί, δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο αποστολής ή την μέθοδο πληρωμής.

  Εάν η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί τότε μπορείτε να μας στείλετε ένα email με τον αριθμό παραγγελίας σας και λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο mastic@masticspa.com ή μπορείτε να μας καλέστε στο 801 11 32229
  Πώς μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα που έχω παραγγείλει;
  Εάν έχετε παραγγείλει ένα λάθος προϊόν ή αν θα θέλατε να διαγράψετε ή να προσθέσετε ένα προϊόν, η καλύτερη ιδέα είναι να καλέσετε τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών στο 801 11 32229 ή να στείλετε ένα email στο mastic@masticspa.com
  Πώς αλλάζω όνομα χρήστη στον λογαριασμό μου;
  Σας ενημερώνουμε πως δεν μπορείτε να αλλάξετε όνομα χρήστη στον λογαριασμό σας.

  Το κάθε όνομα χρήστη είναι μοναδικό.
  Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου;
  Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Masticspa.com παρακαλώ επικοινωνήστε στέλνοντας ένα e-mail στο mastic@masticspa.com αναφέροντας το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή και το όνομα χρήστη.

  Λυπούμαστε για την αποχώρησή σας αλλά με χαρά θα σας υποδεχτούμε ξανά στο μέλλον! Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

  masticSpa

   klinikaTest