Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δεχόμαστε πληρωμές με paypal και πιστωτικές καρτες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.
Συστατικά - Δράσεις | Mastic Spa
  • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

  • Οδηγός χρήσης

  • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

  • A+
  • A
  • A-
  • A+ A A-

    Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

  • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

    Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

  • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

    Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

  • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

    Πλήκτρα συντόμευσης:

    Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

    Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

    Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

    Σχόλια/Απορίες

    comment

    checker-image

    Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
    Να μην ειδοποιηθώ ξανά

    Συστατικά - Δράσεις

    Συστατικά - Δράσεις

    αγνά καλλυντικά- αγνά συστατικά!
    χωρις mineral oils, parabens, ethanolamines,ισοδιαζολινες,τριεθανολαμινες.

    Κύρια Περιγραφη

     

     

    Η δημιουργία κάθε προϊόντος μας, αποτελεί για εμάς, μια “ιεροτελεστία”. Από την παραγωγή του, μέχρι την κυκλοφορία του. Για εμάς, η βιομηχανοποίηση της παραγωγής, αποτελεί άγνωστη έννοια. Σε κάθε φάση της παραγωγής, συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα. Κάθε προϊόν μας, πριν τεθεί σε κυκλοφορία, “περνάει” περισσότερο από τα χέρια μας και λιγότερο από τα άψυχα μηχανήματα. Πριν κυκλοφορήσει, θέλουμε να γνωρίζουμε την συμπεριφορά του, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι τα καλλυντικά μας, δεν είναι απλώς χειροποίητα, αλλά ζωντανοί οργανισμοί! Στα εργαστήρια μας η χρήση απόλυτα φυσικών και φιλικών στην επιδερμίδα συστατικών, αποτελεί προτεραιότητα.

     


    Η επιστημονική μας ομάδα, καθημερινά ερευνά και εφαρμόζει, σε συνεργασία με ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο, νέα συστατικά, μοντέρνα και φυτικά, με σκοπό την δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων, απαλλαγμένων, από συστατικά τα οποία είτε έχουν κατηγορηθεί για τις βλαπτικές τους ιδιότητες, είτε θεωρούμε εμείς ότι δεν έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, για χρήση στα αγνά προϊόντα μας.
    Παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας μας σειράς βίο-οικο καλλυντικών bio-eco mastic, σχεδόν σε όλες τις νέες συνθέσεις μας, τα εκχυλίσματά μας, είναι βιολογικών πιστοποιημένων καλλιεργειών.

     

    BOTANA

    ΑΓΡΙΟΜΟΛΟΧΑ  Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιήθηκε κατά της βρογχίτιδας και φαρυγγίτιδας καθώς και για το μαλακτικό και μαλακτική δράση των φύλλων της. Στην Κοσμετολογία, η χρήση της βασίζεται στις καθαριστικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητές της.  ΒΙΟΛΕΤΑ  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυτικές θεραπείες σαν ενυδατικό, αντιβακτηριδιακό και ενυδατικό συστατικό, κύρια για τις δράσεις της στην επιδερμίδα. ΜΥΡΤΙΑ  Τα εκχυλίσματα της Μυρτιάς είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια με αντισηπτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες. Είναι επίσης πλούσια σε μαλακτικούς παράγοντες.
    ΓΙΑΣΕΜΙ  Τα εκχυλίσματα του έχουν πλούσια χαλαρωτικές και μαλακτικές δράσεις.  ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ Χρησιμοποείται στα καλλυντικά για τις αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες του. ΑΜΜΟΚΡΙΝΟΣ  Χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες. Εχει αντιρυτιδικές και καταπραυντικές ιδιότητες.

    ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ  Ο ίδιος ο Ιπποκράτης το χρησιμοποίησε ως αποσμητικό πληγή. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται ως αποσμητικό και την τόνωση. Αφήνει το δέρμα λείο και σφριγηλό.

    ΘΥΜΑΡΙ  Είναι ένα από τα πιο αρωματικά φυτά. Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιήθηκε ως αντισηπτικό, αντι-μύκητες και αντιφλεγμονώδη. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή καλλυντικών για μαλακτικές και καθαριστικές ιδιότητες. ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΟ  Τα αποξηραμένα αγριοκάστανα  είναι πλούσια σε ενώσεις που περιέχουν άζωτο (7%) και άμυλο (86%). Είναι θρεπτικό και τονωτικό, καθώς επίσης και αφροδισιακό. Στην κοσμετολογία, το αγριοκάστανο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την ενυδατική του δράση.

     

       

     

    ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    AVOCADO  Είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια, καθώς και βιταμίνες Α, PP, Ε, λεκιθίνη και πρωτεΐνες. Έχει θρεπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για όλους τους τύπους δέρματος. MACADAMIA NUT TREE Φύεται στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Οι Ξηροί καρποί της είναι πλούσιοι σε αιθέρια έλαια. Έχει πολύ σημαντικες ενυδατικές ιδιότητες  στα ξηρά και κανονικά δέρματα.  CENTELLA EXTRACT  Το φυτό ευδοκιμεί σε τροπικές περιοχές (Ινδία,  Μαδαγασκάρη, Ινδονησία). Έχει αναπλαστικες ιδιότητες και αποτρέπει το σχηματισμό των ρυτίδων.
    ALOE  Το φυτικό εκχύλισμα που χρησιμοποιούμε είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, που περιέχουν γλυκόζη και μανόζη. Περιέχει επίσης ένζυμα και έλαια. Προωθεί την ενζυματική λειτουργία καθώς είναι μία από τις πιο σημαντικές ενυδατικές ουσίες.  GINKGO  Αυτό είναι ένα τεράστιο δέντρο, το οποίο πολλές φορές έχει υψος μεγαλύτερο από 30 μέτρα . Είναι ένα από τα πιο αρχαία φυτά στη γενετική των φυτών. Έχει  ρυθμιστικό αποτέλεσμα στο ξηρό δέρμα και κραταει την ισορροπία του νερού στους ιστούς.  ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Α  Είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα συστατικά στην κοσμετολογία. Ένας μεγάλος αριθμός από τα συστατικά του περιέχουν βιταμίνη Α. Αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και λαμπερό. Επίσης, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
    ΧΑΜΟΜΗΛΙ  Το χαμομήλι είναι το πιο γνωστό αρχαίο βότανο που χρησιμοποιείται στη φαρμακολογία και την κοσμετολογία. Έχει καθαριστικές, χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. GINSENG  Αυτό είναι ένα βότανο της Κορέας και της Ιαπωνίας. Οι ρίζες του είναι το τμήμα του δένδρου που χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία. Έχει αναζωογονητικές και συσφιγκτικές ιδιότητες.   ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΔΑΣΗ  αυτός είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους, που διαπερνά την επιδερμίδα. Επηρεάζει την επιδερμική στοιβάδα με την ενυδάτωση των τοπικών στρωμάτων.
    ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Ε  Χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία από το 1922. Πολλά λαχανικά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, πάρα πολύ. Προωθεί τον μεταβολισμό των κυττάρων, ενώ προστατεύει τους ιστούς και το δέρμα.  ΦΙΛΑΓΡΙΝΟΛΗ  Είναι  ένα σύμπλεγμα γύρης που περιέχει ελαιόλαδο, σογιέλαιο και  έλαιο από φύτρο σιταριού. Η περιορισμένη παραγωγή του από το δέρμα, προκαλεί τη λέπτυνση της κερατίνης στιβάδας η οποία, με τη σειρά του, οδηγεί σε αφυδάτωση, απώλεια θερμότητας, απολέπιση του δέρματος και την πρόωρη γήρανση . Έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με KERATOPLAST, ένα ήπιο συστατικό, το οποίο βοηθά την λάμψη και τον καθαρισμό του δέρματος.

    SPIRULINA MAXIMA EXTRACTS  Τα εκχυλισματα του είναι πλούσια σε πρωτεΐνες (60-70% του βάρους του), μουκοπολυσακχαρίτες, μυκοπρωτείνες, βιταμίνες (Καροτίνη, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, κλπ.). Επηρεάζει την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας τα ποσά του οξυγόνου στα κύτταρα, με αποτέλεσμα να συσφίγγει την επιδερμίδα. Παράλληλα, η υψηλή της περιεκτικότητα σε βιταμινες ενυδατώνει το δέρμα.

     

     ΛΙΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C  Eχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 
     ΔΙΜΕΘΙΚΟΝΗ  Εκχυλίζεται από τα ζωντανά φυτά. Προστατεύει το δέρμα και δίνει μια λεία και απαλή ύφη επιτυγχάνοντας υδατική ισορροπία. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ  Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.
    ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ  Εχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προσφέρει επίσης στο δέρμα φυσική υδάτωση. 
    ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ   Μέσα από μια φυσική διαδικασία ανοίγει τους πόρους των σπυρακιών και τους καθαρίζει. Αφαιρεί το σμήγμα φυσιολογικά.  ΠΡΟΠΟΛΗ  Καθαρίζει και ενυδατώνει.
    ΣΟΓΙΑ  Ρυθμίζει το σμήγμα ΜΠΙΣΑΜΠΟΛΟΛΗ  Έχει καταπραϋντικές, βακτηριοστατικές και θεραπευτικές ιδιότητες. BΟΥΤΥΡΟ KOKUM  Η προέλευση του είναι από την Ινδία. Συνήθως χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο του βούτυρο κακάο. Ενυδατώνει σε βάθος και μαλακώνει έντονα την επιδερμίδα.
    ΒΕΡΙΚΟΚΟ  Περιέχει αμυγδαλίνες και γλυκοσίδες. Είναι ένα από τα πιο ακριβά αιθέρια έλαια του δέρματος λόγω των μαλακτικών του ιδιοτήτων.  ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ  αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. ΦΥΚΙΑ  Ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και προλαμβάνουν το πάχος και την συγκράτηση νερού.
    IODOTRAT  Είναι ένας μοντέρνος αντικυταριδικός παράγοντας. Συσφίγκει το δέρμα και βοηθά στην λιποδιάλυση, έχοντας σαν αποτέλεσμα την μείωση του τοπικού πάχους. ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ  εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας ενδυναμώνοντας την, ενισχύοντας παράλληλα τις μηχανικές της ιδιότητες. Επιπλέον, ενυδατώνει ενώ παράλληλα δρουν ως «ενυδατικός ρυθμιστής». Επιπλέον, δημιουργεί ένα φιλμ γύρω από τις τρίχες που δρα ως ένα πολύ καλό conditioner.

    KOLA  Αυτός είναι ο χυμός του τροπικού δέντρου που ονομάζεται KOLA, το οποίο είναι πολύ ψηλό και αναπτύσσεται κυρίως στην κεντρική Αφρική, Δυτικές Ινδίες και η Βραζιλία. Ενισχύει την επίδραση της καφεΐνης. Ταυτόχρονα, τονώνει και, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Προωθεί τον μεταβολισμό των κυττάρων, ενώ προστατεύει τους ιστούς και το δέρμα.

    ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΡΥΖΙΟΥ  Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, και αποτελεί μια εξαιρετική πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών που προάγουν τη συνολική καλή υγεία και τονώνει το σώμα. Είναι επίσης εξαιρετικό για προϊόντα μαλλιών, κρέμες προσώπου και για  κρέμες χεριών λόγω των μαλακτικών και ενυδατικών ιδιοτήτων του. Η ΒΑΝΙΛΙΑ  αποτελεί μια ποικιλία των αμπελιών. Οι Αζτέκοι τη χρησιμοποιούσαν σαν άρωμα στα ροφήματα σοκολάτας.  Πρωτοκαλλιεργήθηκε στα μέσα του
    19ου αιώνα στη νήσο Reunion. Στην κοσμετολογία, η βανίλια είναι πλούσια σε πολυφαινόλες και έχει αντιοξειδωτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. Το ξεχωριστό άρωμά της, δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας και ηρεμίας.
    Το δέντρο SHEA φύεται στη Δ. Αφρική. Είναι δέντρα πολύ ψηλά (12-20 μέτρα) και είναι αυτοφυή, χωρίς τη δυνατότητα καλλιέργειάς του.
    Από τον καρπό του παίρνουμε το βούτυρο βουτυροσπέρμου (shea butter). Είναι ένα νέο μοναδικό συστατικό για την παρασκευή καλλυντικών, καθώς προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τα εγκαύματα, ενώ έχει “μαγικές” ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.
    Περιέχει υψηλές ποσότητες  φυτικών λιπιδίων, είναι μη-τοξικό και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.

    masticSpa

     klinikaTest