Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δεχόμαστε πληρωμές με paypal και πιστωτικές καρτες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΔΗΣ | Mastic Spa
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

 • Οδηγός χρήσης

 • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

 • A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

 • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

  Πλήκτρα συντόμευσης:

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΔΗΣ

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΔΗΣ

  ένας πρωτοπόρος & οραματιστής...

  O Γιάννης Σόδης, Φαρμακοποιός και Χημικός, μεγάλωσε στην Χίο, από οικογένεια Φαρμακοποιών (έως σήμερα 12 μέλη), με παράδοση στην Φαρμακευτική επιστήμη από το 1875, οπότε και ανοίγεται το πρώτο Φαρμακείο με την επωνυμία “ΣΟΔΗΣ” στην Κωνσταντινούπολη.


  Το 1939 λειτουργεί νέο Φαρμακείο και στην Αίγυπτο. Το 1955 αρχίζει ουσιαστικά η δραστηριότητα του ιδρυτή της εταιρείας μας, αναλαμβάνοντας το Φαρμακείο στην Χίο. Ανήσυχος χαρακτήρας, με βαθιά και αγνή πίστη για την Χίο, ασχολείται με τα κοινά  και εκλέγεται Βουλευτής (1974-1981), Δήμαρχος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χίου και του Ναυτικού Ομίλου Χίου.


  Το 1975 γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας Γαλλικών καλλυντικών ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα πρότυπο για την εποχή και την περιοχή του Αιγαίου εργαστήριο παραγωγής καλλυντικών όπου με την τεχνογνωσία που διέθετε αλλά και το know how των  Γάλλων παρασκευάζει τα Γαλλικά καλλυντικά (Μary Chor & Guinot).


  Το μεγάλο του όμως πάθος και όραμα είναι η αξιοποίηση της μοναδικής Μαστίχας Χίου και της Χιώτικης χλωρίδας στη κοσμετολογία. Αξιοποιεί τα μοναδικά άνθη του κάμπου και δημιουργεί μία σειρά από φυσικά αρώματα με άνθη νεραντζιάς, λεμονιάς, και πορτοκαλιάς. Στο εργαστήριο δημιουργεί μοναδικά σκευάσματα μαστίχας σε κρέμες με επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές δράσεις.


  Συνεχίζοντας την ερευνητική διαδρομή των προγόνων του, εκσυγχρονίζει δεκάδες παραδοσιακές συνταγές, δημιουργεί νέες και κυκλοφορεί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 σε εμπορική συσκευασία το πρώτο παγκοσμίως καλλυντικό με μαστίχα, την ουλοθεραπευτική οδοντόκρεμα Masticdent.


  Σχεδόν όλα τα σημερινά προϊόντα μας, έχουν σαν πρόδρομους τις ερευνητικές προσπάθειες και τις πειραματικές εφαρμογές του Γιάννη Σόδη. Το 1992 απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών.
  Άφησε πίσω του ανεκτίμητες ερευνητικές εργασίες και σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Μαστίχα, ένα ασίγαστο πάθος και μια φλογερή αγάπη γι’ αυτήν……


  Οι νεότερες γενιές Κατερίνα, Μιχάλης και Γιώργος Σόδης, ποτισμένες με το ίδιο πάθος και μεράκι, συνέχισαν την ερευνητική δράση του πατέρα τους και συνδυάζοντας την παράδοση με τη γνώση και τις σημερινές ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς δημιούργησαν τα Mastic Spa.


  Σήμερα τα υπερσύγχρονα εργαστήρια MASTIC SPA – ΣΟΔΗΣ στην Χίο, αποτελούν ένα πρότυπο εργαστήρι έρευνας της Μαστίχας, προσφέροντας φυσικά και βιολογικά ποιοτικά προϊόντα αντίστοιχα με το κύρος και τις δράσεις της Μαστίχας.


  Κύρια Περιγραφη

  masticSpa

   klinikaTest